63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Kurum, Libya Devleti Çevre Bakanı Al Munir ile görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dirençli Şehirler Programı" kapsamında Libya Çevre Bakanı İbrahim Al Munir ile bir araya gelerek iki ülke arasındaki çevre odaklı iş birliği imkanlarını görüştü.

Bakan Kurum, Libya Devleti Çevre Bakanı Al Munir ile görüştü
Paylaş:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Libya Çevre Bakanı İbrahim Al Munir ile bir araya geldi.

Görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi veren Kurum, “Dirençli Şehirler Programı kapsamında Libya Devleti Çevre Bakanı Sayın İbrahim Al Munir ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik.” ifadelerini kaydetti.

İş birliği alanlarına değinen Bakan Kurum, “Dirençli şehirler, sürdürülebilir kalkınma ve çevre odaklı iş birliklerimiz üzerine önemli değerlendirmelerde bulunduk.” açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.