63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Memişoğlu: Yabancı uyruklu bir hasta hava ambulansıyla Trabzon'a getirildi

Sağlık Bakanı Dr. Kemal Memişoğlu, Tayland’dan İngiltere’ye nakledilen yabancı uyruklu bir hastanın uçuş sırasında oksijen tüplerinin tükenmesi nedeniyle Trabzon Havalimanı’na acil iniş yapan hava ambulansıyla Trabzon'a getirildiğini açıkladı.

Bakan Memişoğlu: Yabancı uyruklu bir hasta hava ambulansıyla Trabzon'a getirildi
Advert
Paylaş:

Sağlık Bakanı Dr. Kemal Memişoğlu, Tayland’dan İngiltere’ye nakledilen yabancı uyruklu bir hastanın uçuş sırasında oksijen tüplerinin tükenmesi nedeniyle Trabzon Havalimanı’na acil iniş yapan hava ambulansıyla Trabzon'a getirildiğini duyurdu.

Trabzon 112 ekiplerinin, hava ambulansında ilk müdahaleyi gerçekleştirdiğini belirten Memişoğlu, "Hasta, beyin kanaması + pnömotoraks ve böbrek yetmezliği tanılarıyla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilmiştir" dedi.

Bakan Memişoğlu, gece boyunca acil serviste izlenen hastanın oksijen ikmalinin tamamlanmasının ardından bugün saat 12.30’da güvenle hava ambulansına tekrar alınarak İngiltere’ye sevk edildiğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Türkiye, güçlü sağlık altyapısı ve hızlı müdahale kapasitesiyle sadece kendi vatandaşlarına değil, uluslararası hastalara da güven vermeye devam ediyor. Bu süreçte görev alan tüm sağlık personelimize teşekkür ediyor, hastaya acil şifalar diliyorum."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.