63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Şimşek: ABD’de bir haftada 60’tan fazla toplantı yaptık

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar toplantıları için bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir haftada 60’tan fazla toplantı yaptıklarını açıkladı.

Bakan Şimşek: ABD’de bir haftada 60’tan fazla toplantı yaptık
Paylaş:

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar toplantıları için bulunduğu ABD’de bir haftada 60’tan fazla toplantı yaptıklarını bildirdi.

ABD’de 2 binden fazla yatırımcı, çok taraflı kalkınma bankaları, kredi derece değerlendirme kuruluşları, ABD'li teknoloji şirketleri, düşünce kuruluşları, STK’lar ile görüştüğünü, G20, IMFC ve IMF ülke grubu toplantılarına katıldığını belirten Şimşek, “Türkiye’ye ilgi çok yoğun. Ekonomi programımız yakından takip ediliyor. Uzun vadeli yatırım fırsatları soruluyor.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.