63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Şimşek: Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düşüş daha çok hissedilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Temmuz’da aylık enflasyonun geçici etkiler kaynaklı arttığını belirterek, “Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düşüş daha çok hissedilecek.” dedi.

Bakan Şimşek: Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düşüş daha çok hissedilecek
Paylaş:

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, yıllık enflasyonun düştüğüne dikkati çekerek, Temmuz’da aylık enflasyonun geçici etkiler kaynaklı artığını bildirdi.

Yıllık enflasyonun ise Haziran’a göre 9,8 puan azalarak yüzde 61,8’e gerilediğini belirten Bakan Şimşek, şunları ifade etti:

“Ana hedefi dezenflasyon olan programımızın her alanda olumlu sonuçlarını almaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düşüş daha çok hissedilecek.  Fiyat istikrarını sağlayarak vatandaşlarımızın refahını kalıcı olarak artıracağız.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.