63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Uraloğlu: 5G için 2026’da ilk sinyali almayı hedefliyoruz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5G için 2026 yılında ilk sinyali almayı hedeflediklerini açıkladı.

Bakan Uraloğlu: 5G için 2026’da ilk sinyali almayı hedefliyoruz
Advert
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, 5G için 2026’da ilk sinyali almayı hedeflediklerini belirterek, başta İstanbul Havalimanı olmak üzere 30 farklı kuruma 5G deneyim iznini verdiklerini bildirdi.

Uraloğlu, uçtan uca yerli ve milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi ile yüksek hız, yoğun makine haberleşmesi ve çok düşük gecikme süreleri elde edeceklerine değindi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 7 terörist etkisiz hale getirildi

Akışın sonuna geldiniz.