63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Yerlikaya, Bilecik’teki orman yangınlarının ardından bölgeyi ziyaret etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde orman yangınlarıyla mücadelenin devam ettiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, Bilecik’teki orman yangınlarının ardından bölgeyi ziyaret etti
Advert
Paylaş:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bilecik’e bağlı Gölpazarı ve Osmaneli ilçelerindeki orman yangınlarının 28 Haziran 2025 günü çıktığını ve ekiplerin yangınlara anında müdahale ettiğini bildirdi.

Bugün orman yangını felaketinin ardından Bilecik’e ziyarette bulunan Yerlikaya, "İlk olarak Osmaneli ilçemiz Soğcakpınar Köyü Kaşıkçı Bağlısı’nda kurulan konteyner kenti ziyaret ettik. Yangının meydana geldiği alanda incelemeler yaptık" dedi.

Bakan Yerlikaya, Kaşıkçı Bağlısı’ndan 16 ailenin konteyner talebinde bulunduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

"Yangının kontrol altına alındığı 30 Haziran Pazartesi günü sonrası sadece 4 gün içinde, 3 Temmuz itibarıyla konteyner kentlerimiz, altyapısıyla birlikte hazır hale getirildi ve yerleşimler başladı. Yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimiz tüm kurumlarıyla yangının ilk anından itibaren sahadadır. Yangından etkilenen vatandaşlarımızın yanındadır. Orman yangınlarıyla mücadele eden tüm kurum ve kuruluşlarımıza, gönüllülerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bakan Tunç, Hollanda’da

Akışın sonuna geldiniz.