63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Yerlikaya, Şaşmaz Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da Şaşmaz Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Bakan Yerlikaya, Şaşmaz Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti
Paylaş:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da Şaşmaz Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. “Asırlardır şehirlerimizin omurgasını oluşturan esnafımız; ahilikten gelen dürüstlük, dayanışma ve helal lokma kültürünün bugün de yaşayan temsilcileridir.” ifadelerini kullanan Bakan Yerlikaya, devlet ile millet kaynaşmasının en güzel örneğini veren bütün esnafa, döktükleri alın teri, verdikleri emek ve katkıları için teşekkürlerini iletti.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.