63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bakan Yumaklı: 1.389 personel alımı gerçekleştireceğiz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında görev yapmak üzere bin 389 personel alımı gerçekleştireceklerini bildirdi.

Bakan Yumaklı: 1.389 personel alımı gerçekleştireceğiz
Paylaş:

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, açıklamasında  Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında görev yapmak üzere bin 389 personel alımı gerçekleştireceklerini bildirdi. 

Bakan Yumaklı, "Ülkemizin dört bir yanında görev alacak yeni çalışma arkadaşlarımıza şimdiden kolaylıklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.