63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YAŞAM

Bakırköy Askerlik Şubesi'nde Şok Eden Ölüm

Bakırköy Askerlik Şubesi Başkanı Albay İhsan Bursalı'nın oğlu, şubede lojman olara kullanılan binanın 3. katından düşerek yaşamını yitirdi.

Bakırköy Askerlik Şubesi'nde Şok Eden Ölüm
Paylaş:

Bakırköy Askerlik Şubesi Başkanı Albay İhsan Bursalı'nın oğlu henüz belirlenemeyen bir sebeple, askerlik şubesinin lojman olarak kullanılan 3. katından düşerek can verdi.

 

VATANDAŞLAR SAĞLIK EKİPLERİNE BİLDİRDİ

 

Olay, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi Yakut Sokak'ta bulunan Bakırköy Askerlik Şubesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Bakırköy Askerlik Şubesi Başkanı Albay İhsan Bursalı'nın 24 yaşındaki oğlu Berkan, henüz belirlenemeyen bir sebeple dengesini kaybederek lojman olarak kullanılan 3'üncü kattın penceresinden düştü. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Berkan'a ilk müdahaleyi yaparak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Fakat burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yeri ve inceleme ekipleri gelerek lojman içerisinde bir süre çalışma yaptı.

 

 

Askerlik şubesinin kapısında polis ekipleri ve zabıta ekiplerinin beklediği görülürken, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YAŞAM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.