63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YEREL

Başbakan Davutoğlu'ndan İzdivaç Programlarına Tepki: Aile Kültürümüze Uygun Değil

RTÜK üyeleriyle buluşan Başbakan Davutoğlu, izdivaç programları konusunda uyarıda bulunarak "Bunlar bizim aile kültürümüze uygun değil. Kapalı paravanın ardında aile kurulmaz" dedi.

Başbakan Davutoğlu'ndan İzdivaç Programlarına Tepki: Aile Kültürümüze Uygun Değil
Advert
Paylaş:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Prof. Dr. İlhan Yerlikaya başkanlığındaki Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyelerini önceki gün kabul etti. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü.

"BUNLARA İZDİVAÇ DA DEMEMEK LAZIM"

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Davutoğlu, izdivaç programlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirirken, "Bunlara izdivaç da dememek lazım, bunlar aile kültürüne zarar veriyor. Kapalı bir paravanın ardından yapılan pazarlıkla aile kurulmaz. Bunlar bizim aile kültürümüze uygun değil" dedi.

"RTÜK ÇOK SESLİLİĞİ SAĞLAMALI"

Davutoğlu'nun RTÜK'ten en temel beklentisini de şöyle anlattığı öğrenildi: "Benim RTÜK'ten en temel beklentim çok sesliliğin sağlanması konusunda duyarlı olması. Herkesin görüşünü medeni ölçüler içerisinde ifade edebilmesi özgürlükçü ortamın korunması çok önemli"

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.