63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başbakan Merz: Rusya'nın tehditleri korku salmayı amaçlıyor

Berlin, 9 Ocak (Hibya)- Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Rusya'nın Lviv'deki sivil enerji altyapısına yönelik Oreshnik füzesi saldırısını kınadığını açıkladı.

Başbakan Merz: Rusya'nın tehditleri korku salmayı amaçlıyor
Paylaş:

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Rusya'nın Ukrayna'daki sivil altyapıyı hedef alan yeni saldırı dalgasına ilişkin açıklama yaptı.

Barış çabaları ile saldırılar arasındaki zıtlığa dikkat çeken Merz, "Ukrayna, ABD ve Avrupa barış için çalışırken, Rusya, Lviv'deki sivil Ukrayna enerji altyapısına Oreshnik füzesi kullanarak eylemlerini bir kez daha tırmandırdı" dedi.

Rusya'nın stratejisini değerlendiren Başbakan Merz, "Bu tehditler korku salmayı amaçlıyor, ancak işe yaramayacak. Ukrayna'nın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.