63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
YEREL

Başbakanin Eşi Sare Davutoğlu Balıklıgöl'ü Ziyaret Edip Balıklara Yem Verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Şanlıurfa’ya giden eşi Sare Davutoğlu, Balıklıgöl’ü ziyaret ederek balıkları yem verip dua etti.

Başbakanin Eşi Sare Davutoğlu Balıklıgöl'ü Ziyaret Edip Balıklara Yem Verdi
Advert
Paylaş:

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Şanlıurfa'ya giden eşi Sare Davutoğlu, Balıklıgöl'ü ziyaret ederek balıkları yem verip dua etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Şanlıurfa'ya giden eşi Sare Davutoğlu gece saatlerinde Balıklıgöl'ü gezdi. Çok sayıda korumanın eşlik ettiği Davutoğlu, kısa bir gezinti yaptıktan sonra balıklara yem verip Hz. İbrahim'in makamının da bulunduğu caminin önünde ellerini açarak dua etti. Vatandaşlar da Sare Davutoğlu'na yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar Sare Davutoğlu ile fotoğraf çektirdi. Balıklıgöl'de yaklaşık bir saat kalan Sare Davutoğlu, daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun programlarını gerçekleştirmek için gittiği otele gitti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.