63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Karaköprü

BAŞKAN BAYDİLLİ SMA HASTASI MİNİK ALARA İÇİN DESTEK İSTEDİ

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası 18 aylık Alara bebek için gerekli olan paranın toplanabilmesi için çağrıda bulundu.

BAŞKAN BAYDİLLİ SMA HASTASI MİNİK ALARA İÇİN DESTEK İSTEDİ
Advert
Paylaş:

 

 

Tip 1 Spinal Müsküler Atrofi (SMA) teşhisi konan 18 aylık Alara bebek, ABD'de tedavisinin yapılabilmesi için yardım bekliyor. Alara bebek’in babası Ersel Şahbaz Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ziyaret ederek yardım kampanyasına destek talebinde bulundu.

 

SMA hastası 18 aylık kızı Alara Şahbaz ile ilgili Başkan Metin Baydilli’ye bilgi veren Baba Ersel Şahbaz, şuana kadar kendi imkanları ile yaptıkları yardım kampanyasında küçük bir miktar yardım toplandığını söyledi. Başkan Baydilli, kampanyanın duyurulması için belediye olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti.

 

18 aylık Alara bebek için destek çağrısında bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “SMA hastası 18 aylık Alara Bebek’in babası Ersel Şahbaz bizleri ziyaret etti. Minik kızı ile ilgili bilgi verdi. SMA hastası minik kızımızın tedavisi ABD’de yapılıyor. Ve yaklaşık 2 milyon Dolar gibi bir paraya ihtiyaç var. Aile kendi çabaları ile yardım kampanyası başlatmış durumda. Karaköprü ailesi olarak bizlerde şahsım başta olmak üzere Alara bebeğimize destek olacağız. Buradan çağrıda bulunarak hemşehrilerimden ve tüm Türkiye’den Alara bebeğe sahip çıkmalarını ve yardım kampanyasına destek vermelerini rica ediyorum” dedi.

 

“Alara için bir fener de siz yakın” diyen Baba Ersel Şahbaz, “18 aylık kızım Alara SMA hastası. Bu hastalığın tedavisi ABD’de yapılıyor. 2 milyon Dolar yani 18 Milyon TL’ye ihtiyaç var. Başta Şanlıurfa halkı olmak üzere tüm Türkiye’den yanımızda olmalarını bize bu savaşımızda destek olmalarını istiyoruz. Alara sizler sayesinde tedavisine ulaşacak. Desteklerinizi lütfen bizden esirgemeyin. Alara için bir fener de siz yakın” diye konuştu.

 

Öte yandan Alara Bebeğin tedavisi için bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız ailesi tarafından açılan https://instagram.com/sma.alara.tip1?igshid=1h9s9pamt44ci hesabından iletişime geçebilirler.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Karaköprü Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.