63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül yayımladığı mesajda, "Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, üreterek çalışma gücünün kutlandığı gündür bu sebeple Emekçi kardeşlerimin günlerini yürekten kutluyorum” dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Advert
Paylaş:

 

Başkan Beyazgül mesajında şu ifadelerine yer verdi:” Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınında işçi kardeşlerimiz de elbette zor günler yaşadılar. Biz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman işçi kardeşlerimizin yanında olmaya gayret gösterdik. Başta Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emekçi kardeşlerimizin haklarının korunması amacıyla birçok tedbir ve destek paketleriyle işçilerimizin yanında olduk.

BAŞKAN BEYAZGÜL:” BİZLER, 'İŞÇİYE, ALIN TERİ KURUMADAN ÜCRETİNİ ÖDEYİNİZ' DİYE BUYURAN PEYGAMBERİN ÜMMETİYİZ”

Bizler, 'İşçiye, alın teri kurumadan ücretini ödeyiniz' diye buyuran peygamberin ümmetiyiz. İşçisiyle, esnafıyla, memuruyla, tüm emekçi çalışanlarıyla birlikte daha güzel mutlu yarınlara el ele, tek yürek yürümek en büyük gayemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle emek ve alın teriyle şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynayan rızkını alın terinden çıkaran tüm çalışanımızın, işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.”

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.