63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN PERSONELLERE YÜZDE 107 ORANINDA ZAM

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev alan personellere yüzde 107 oranında zam yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, en düşük işçi maaşlarının 34 bin lira olduğunu açıkladı.

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN PERSONELLERE YÜZDE 107 ORANINDA ZAM
Advert
Paylaş:

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bünyesinde çalışan personellere 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yetkili sendika arasında imzalanan protokole göre işçilere yüzde 107 oranında zam yapıldı. Buna göre en düşük işçi maaşı 34 bin lira oldu.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, “GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, maaş müjdesini sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Beyazgül, ‘’Yeni zamlı maaşların Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kader birliği yaptığımız, Şanlıurfa için gece gündüz demeden canla başla çalışan işçi kardeşlerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hep birlikte yılmadan, yorulmadan çok daha güzel bir Urfa için çalışmaya devam edeceğiz inşallah.” Sözlerine yer verdi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.