63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “30 Bin Kilometre Bölünmüş Yol Töreni”ne katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü
Paylaş:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bütçe ve yatırım planlamasıyla desteklenen ulaşım projelerinin ulusal düzeyde değerlendirildiği törende, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün hedefleri paylaşıldı. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmede Kayseri halkının selamlarını iletti.

Büyükkılıç, törene ilişkin “30 Bin Kilometrelik Bölünmüş Yol Töreni’nde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner hitaplarını dinledik. Türkiye’nin dört bir yanını güvenli, konforlu ve kesintisiz ulaşım ağlarıyla buluşturan 30 bin kilometrelik bölünmüş yol hamlesi, güçlü liderliğin, kararlı iradenin ve istikrarlı yatırımların en somut göstergelerinden biri” ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Büyükkılıç, “Bu büyük vizyonun mimarı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen’e ve emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyor; ülkemizin yarınlarına değer katan bu kıymetli eserlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kardemir'in esas sözleşme tadili

Akışın sonuna geldiniz.