63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Belediye Haliliye

BAŞKAN CANPOLAT İLE PROJELER YÜKSELİYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle başlayan projelerde çalışmalar hızla sürdürülüyor. Sancaktar Mahallesinde yapımında sona gelinen kompleks, mahalle sakinlerinden tam not aldı.

BAŞKAN CANPOLAT İLE PROJELER YÜKSELİYOR
Advert
Paylaş:

 

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın seçim vaatleri arasında bulunan projeler bir bir yükseliyor.

 

Başkan Canpolat’ın girişimleriyle Sancaktar Mahallesi’nin yıllardır ihtiyaç duyduğu Çok Amaçlı Sosyal Tesis, Semt Pazarı, Park, Zabıta Karakolu ve Cami alanı bulunan Komplekste inşaat çalışmaları devam ediyor.

 

Bölgenin ihtiyacına karşılık verecek olan projede sona yaklaşılırken, duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkür etti. Sancaktar Mahalle Muhtarı İbrahim Açar ise 10 yıldan bu yana bekledikleri hizmetin Başkan Canpolat ile hayata geçirildiğini aktardı.

 

Uzun süreden bu yana beklenen hizmetin mahalleye kazandırıldığını kaydeden Muhtar Acar, “Semt pazarımız, taziye yerimiz yoktu. Biz bunu dile getirdik. Sağ olsunlar 5 bin 600 metrekare alanı bize tahsis ettiler. Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ederiz. Allah razı olsun” dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Belediye Haliliye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.