63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi

BAŞKAN ÇİFTÇİ, EVET TURLARINI SÜRDÜRÜYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Pazar günü yapılacak olan Halk Oylaması için yoğun mesaisini sürdürüyor. Bu kez yine Akçakale'de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Çiftçi, Anayasa değişikliğinde sunulan 18 madde hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, EVET TURLARINI SÜRDÜRÜYOR
Advert
Paylaş:

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Pazar günü yapılacak olan Halk Oylaması için yoğun mesaisini sürdürüyor. Bu kez yine Akçakale'de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Çiftçi, Anayasa değişikliğinde sunulan 18 madde hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Halk Oylaması çalışmalarına Akçakale'den devam etti. Hafta içerisinde her gün farklı bir ilçede halk buluşması düzenleyen hafta sonları ise sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Başkan Çiftçi, Akçakale'de Küçüknaneli, Boybeyi, ve Yusufbey kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Buluşmada vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Başkan Çiftçi, tüm sorunların aşılması için Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Anayasa değişikliğinde sunulan 18 maddenin tüm ayrıntılarını vatandaşlara aktaran Başkan Çiftçi, "16 Nisan bir belediye seçimi, milletvekili seçimi değil, tüm Türkiye'yi ilgilendiren bir seçimdir. Onun için hepimiz ülkemizin geleceğini esas alarak 'evet' demeliyiz. Daha istikrarlı, daha hızlı gelişen bir Türkiye için bir ve beraber olmalıyız" diye konuştu.

Başkan Çiftçi gün içerisinde yine birçok mahallede vatandaşlarla buluştu. Akçakale programını tamamlayan Başkan Çiftçi akşam saatlerinde şehir merkezine döndü.

Başkan Çiftçi'ye gezilerinde Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan eşik etti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et DÜNYAYA KARŞI EVET'LE DİMDİK DURACAĞIZ

Akışın sonuna geldiniz.