63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Halilye

BAŞKAN DEMİRKOL’UN 10 KASIM MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79’uncu yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

BAŞKAN DEMİRKOL’UN 10 KASIM MESAJI
Advert
Paylaş:

Başkan Demirkol, mesajında Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in ebediyete intikalinin 79. yıldönümünde rahmetle yad ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Kurtuluş Savaşı’nda Kuva-yi Milliye’nin başkomutanı olan, 1919’da Samsun’a çıkıp, 1923’te cumhuriyeti kurarak milletimizi zafere kavuşturan Gazi Mustafa Kemal’i, vefatının 79’uncu yıldönümünde rahmetle anıyoruz. Ecdadımızın emanetlerinin bugüne ulaşmasında en önemli isimlerden biri olan, ülkemizin bağımsızlığı için liderlik yapan Gazi Mustafa Kemal’in bizlere emanet bıraktığı Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü, ulusumuz ilelebet korumaya devam edecektir. Kahraman Türk Milleti, 15 Temmuz hain kalkışma girişiminde de ülkemizin bu emaneti hakkıyla taşıdığını bir kez daha tüm cihana göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerimle, Gazi Mustafa Kemal’i ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, rahmete kavuşmuş tüm gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum.”

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Halilye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.