63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Kahveci ve Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Aydın restorasyon protokolü imzaladı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın arasında Eğdemir Hamamı’nın restorasyon çalışmaları için protokol imzalandı.

Başkan Kahveci ve Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Aydın restorasyon protokolü imzaladı
Paylaş:

Kütahya Belediyesi, Eğdemir Hamamı’nın restorasyon çalışmaları için protokol imzaladı.

Bu kapsamda, Eğdemir Hamamı’nın bakım, onarım ve restorasyon çalışmalarını kapsayan protokol, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın arasında imzalandı. 

Protokol kapsamında, Kütahya Merkez Börekçiler Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait olan tarihi Eğdemir Hamamı, “Restorasyon ve Onarım Karşılığı Kiralama” modeliyle 25 yıl süre ile Kütahya Belediyesi tarafından değerlendirilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.