63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Kocagöz: Kepez, Antalya’nın vitrini olmalı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Yeni Mahalle’de düzenlenen ‘Sahne Kepez’ etkinliklerine katıldı.

Başkan Kocagöz: Kepez, Antalya’nın vitrini olmalı
Paylaş:

Kepez Belediyesi’nin “Sahne Kepez” etkinlikleri, bu kez Yeni Mahalle Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Şehitler Parkı’nda düzenlenen programda yüz boyama, animasyon gösterileri, müzik ve sahne performanslarıyla dolu dolu bir akşam yaşandı. Etkinlik boyunca çocuklar kadar yetişkinler de eğlencenin tadını doyasıya yaşadı. Gecede sahne alan performans grubu sergiledikleri enerjik gösterilerle büyük alkış aldı.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de etkinlik alanına gelerek mahalle sakinlerinin sevincine ortak oldu. Parkı dolduran çocuklarla yakından ilgilendi, mahalle sakinlerinin halini hatırını sordu. 

Başkan Kocagöz, “Biz bu yola çıkarken dedik ki; Kepez'de değişim olacak, dönüşüm olacak. Sizlere layık olabilmek için gerçekten gece gündüz çalışıyoruz. Kepez Antalya'nın arka bahçesi değil, Antalya'nın vitrini olmalı. Kepez sanat şehri olmalı, Kepez kültür şehri olmalı. Kepez spor şehri olmalı. Kepez çocukların şehri olmalı. Bütün mahallelerimizde çocuklarımız için mahalle sakinlerimiz için etkinlikler düzenliyoruz. Artık Kepez yaşanabilir bir yer olsun diyoruz” dedi.  

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.