63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Kotan: Bizim belediyecilik anlayışımızın merkezinde insan var

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Sevgililer Günü’nde HayatPark’ı tercih eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kotan: Bizim belediyecilik anlayışımızın merkezinde insan var
Paylaş:

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, HayatPark’a uğrayarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada bulunan vatandaşların taleplerini dinleyen Kotan, aynı zamanda çiftlerin Sevgililer Günü’nü kutladı. Kotan, saha çalışmalarına devam edeceğinin altını çizdi.

Konyaaltı’nda attıkları her adımda vatandaşların mutluluğu ve huzurunu ön planda tuttuklarını vurgulayan Başkan Kotan, “Bizim belediyecilik anlayışımızın merkezinde insan var. Halkımızla bir araya gelmek, talepleri yerinde dinlemek ve çözüm üretmek bizim için kıymetli. HayatPark’ta bugün gördüğümüz tablo, Konyaaltı’mızdaki birlik ve sevgi ortamının en güzel göstergesidir. Biz Konyaaltı’mıza sevdalıyız. Bu sevdayla her mahallemizde ve sokağımızda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.