63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

Başkan Kuş: Eyyübiye’nin İhtiyaçlarını Karşılamaya Devam Edeceğiz

Şanlıurfa’nın modern yerleşim birimlerinden Eyyübiye ilçesindeki Batıkent TOKİ Mahallesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve başkan yardımcıları, esnafın ve halkın taleplerini dinlediler.

Başkan Kuş: Eyyübiye’nin İhtiyaçlarını Karşılamaya Devam Edeceğiz
Paylaş:

 

Bulduğu her fırsatta ilçe merkezi ve kırsaldaki vatandaşlarla bir araya gelerek belediye hizmetlerini değerlendirip, taleplerine yanıt veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Batıkent TOKİ Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Semt pazarını ziyaret ederek buradaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kuş, kendisine iletilen talepleri not aldı. İlçedeki bazı hizmetlerin büyükşehir belediyesi tarafından ifa edildiğini hatırlatan Başkan Kuş, bu yöndeki talepleri de büyükşehir belediyesine aktaracağını ifade etti.

Eyyübiye’nin her mahallesini, her sokağını ziyaret ederek halkla buluşmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Kuş, “Bir taraftan gönül belediyeciliğini icra ederken, diğer taraftan da fiziki manada Eyyübiye’nin ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen tüm gayreti sarf etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Mehmet Kuş’a mahalle ziyaretlerinde, Başkan Yardımcıları Hüseyin Aslıhan, İlhami Günbeği ve Bilal Gülyaprağı da eşlik etti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.