63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

Başkan Kuş, Gece Gündüz Sahada

Bulduğu her fırsatta ilçenin merkez ve kırsal mahallelerini sokak sokak ziyaret ederek vatandaşlarla buluşup, taleplere cevap veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, akşam saatlerine kadar Eyüpnebi Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kuş, Gece Gündüz Sahada
Advert
Paylaş:

 

Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu ile birlikte ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Kuş, “İlk seçildiğimiz günden beri hep sahalardayız. Eyyübiyeli kardeşlerimizle, hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam ediyoruz. Bugün de Eyüpnebi Mahallemizde muhtarımızla birlikte hem esnafımızı ziyaret ettik hem vatandaşlarımızla buluştuk. Sorunlarını dinledik, arkadaşlarımıza talimatlarımızı verdik. Üç yıl olduğu gibi önümüzdeki sürede de Eyyübiyeli kardeşlerimizle birlikte olacağız” dedi.

Mahalle gençleriyle de bir araya gelerek sohbet eden Başkan Kuş, yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde aradıkları her şeyi bulacaklarını ve bir kütüphane de yapacaklarını söyledi.

Mahalle sakinleri olarak Belediye Başkanı Mehmet Kuş’tan razı olduklarını ifade eden Eyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu da; parkları, yolları, taziye evleriyle mahallelerinin tüm eksiklerinin giderildiğini ifade ederek, “Eyüpnebi Mahallemizde doğalgaz için ilk kazma 15 gün sonra vurulacak. Başkanımız sağ olsun, var olsun. Allah eksikliğini vermesin” diye konuştu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.