63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

BAŞKAN KUŞ KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şehit torunu ve özel eğitim öğrencisini makamında ağırladı.

BAŞKAN KUŞ KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI.
Advert
Paylaş:

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şehit torunu ve özel eğitim öğrencisini makamında ağırladı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu, kendisini ziyaret eden çocuklara bıraktı. Çocukları ayrı ayrı kapıda karşılayan Başkan Kuş makamını, şehit torunu Zeynep Kuyumcu ve Osmanlı Ortaokulu özel eğitim öğrencilerinden Tahir Kortak’a bıraktı. Çocuklar yakından ilgilenen Başkan Kuş, başkanlık koltuğuna oturan çocukların talimatlarını da dinledi. Makama oturan Zeynep Kuyumcu ve Tahir Kortak isteklerini sıralarken Başkan Kuş, çocukların isteklerini tek tek dinledi.

Çocukları makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Eyyübiye Belediyesi olarak yatırımlarımız devam edecek. Her zaman eğitim camiamızın ve çocuklarımızın yanındayım.” Dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.