63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Eyyübiye

Başkan Mehmet Kuş’tan Vatandaşa Çağrı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 29 Aralık 2025 Pazartesi günü başlayan kar yağışının bugün de artarak devam ettiğini belirterek, vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu. Buzlanma nedeniyle mecbur kalınmadıkça yollara çıkılmamasını isteyen Başkan Kuş, özellikle çocuklara dikkat edilmesini söyledi.

Başkan Mehmet Kuş’tan Vatandaşa Çağrı
Advert
Paylaş:

 

Kar yağışının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla Eyyübiye Belediyesi’nin 580 personel ve 55 araçla sahada olduğunu belirten Başkan Kuş, “Bir yandan kar küreme işlemlerini yapıyoruz, diğer yandan da mahalle mahalle, sokak sokak tuzlama işlemlerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan tek istirhamımız, bu havalarda dışarı çıkmamaları, çocuklarını tek başlarına dışarıya göndermemeleridir. Yerler buzlu ve kaygan. Hem kendi sağlığımız hem de çocuklarımızın sağlığını düşünerek bir müddet dışarıya çıkmayalım” dedi.

Şanlıurfa Valiliği’nce ilan edilen kar lastiği ve zinciri olmayan araçların trafiğe çıkışının yasaklanmasını da anımsatan Başkan Kuş, “Gerçekten de yollarda çok ciddi buzlanmalar var. Allah muhafaza kazaya sebebiyet verebiliriz. Kazaya sebep olmamak için sokaklara çıkmayıp, yolları bir müddet kullanmayalım” dedi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Eyyübiye Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et HALİLİYE'DE KAR MESAİSİ GECE DE SÜRDÜ

Akışın sonuna geldiniz.