63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Karaköprü

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ YAPILAN ÇALIŞMALARI BASIN TOPLANTISINDA DEĞERLENDİRDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek göreve başladıkları günden bu yana yapılan çalışmaları ve yapılacak faaliyetleri değerlendirdi

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ YAPILAN ÇALIŞMALARI BASIN TOPLANTISINDA DEĞERLENDİRDİ
Advert
Paylaş:

Yaşam Park içerisindeki sosyal tesiste gerçekleşen değerlendirme toplantısına Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, İlçe Başkanı Kasım Korkmaz, belediye meclis üyeleri ile ulusal ve yerel basın temsilcileri katılım gösterdi. Toplantıda Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi görevde oldukları 4 aylık süreçte yapılan faaliyetleri başlıklar halinde anlatırken daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

‘KENDİ İMKAN VE OLANAKLARIMIZLA İLÇEMİZE HİZMET EDİYORUZ’

 

Başkan Nihat Çiftçi, Karaköprü’de 277 binin üzerinde nüfusa hizmet verdiklerini belirterek, seçimden sonra göreve geldiklerinde öncelikle kendi bünyelerindeki bina, araç, personel ve imkanları tespit ettiklerini ifade etti.

 

Başkan Çiftçi, “Hızlı bir tasarruf tedbirine gidip kiralık olan yerlerden çıkarak tüm birimlerimizle tamamen kendi binalarımıza taşındık. Kiralık araçların da kurum üzerinde yük olduğunu bilerek daha çok mülkiyetimizdeki araçları ve personelimizi sahaya sürdük. Kendi imkanlarımızı kullanarak hem tasarruf sağlıyoruz hem ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz.”

 

‘İLÇEDE SAĞLAM BİR ALTYAPI İÇİN KAZI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR’

 

“Şu anda Karaköprü’de kazı çalışmaları yoğun bir şekilde yapılıyor. Fen işleri birimlerimiz kazılan bu alanlarda altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra hızlı bir şekilde üstünü kapatıp üstyapı düzenlemesini gerçekleştiriyor. Bir şehri üstyapı noktasında iyi bir seviyeye getirmek için altyapı hizmetlerini bitirmeniz gerekiyor.

 

Park ve bahçeler Müdürlüğümüz ilçemizdeki tüm parklarda kırık, dökük, eksik ve eski malzemelerin onarımını yenilemesini gerçekleştiriyor. Bu faaliyetleri tamamen personelimiz tarafından atölyelerimizde gerçekleştiriliyor ve böylece bir yenileme hareketi başlattık.

 

‘ŞU ANA KADAR 60 MİLYON BORCUMUZU AZALTTIK VE AYLIK EKSİ 15 MİLYONDAN ARTI 15 MİLYONA GEÇTİK’

 

Belediyelerin kesinlikle denk bütçe ile yönetilmesi gerektiğine değinen Başkan Nihat Çiftçi, “Bizim yaklaşımımız belediyelerde denk bütçe oluşturmaktır. Biz Karaköprü Belediyesine geldiğimizde aylık eksi 15 milyon lira olan bütçemizi aylık artı 15 milyon liraya yükselttik. Biz yıllık gider-gelir dengemizi de denk hale getireceğiz.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Karaköprü Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.