63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Sarıkurt, Lösemi Farkındalık Yürüyüşü’ne katıldı

Çorlu, bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Düzenlenen yürüyüşe Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar ile Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da katıldı.

Başkan Sarıkurt, Lösemi Farkındalık Yürüyüşü’ne katıldı
Paylaş:

Yürüyüş, Kitap Kafe önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı Çorlu Belediye binası önünde sona erdi. Vatandaşların da ellerindeki balonlar ve pankartlarla destek vererek katıldığı Lösemi Farkındalık Yürüyüşü ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Burada bir araya gelmiş olmamızın anlamı çok büyük. Çünkü farkındalık, toplumsal dayanışmanın ilk adımıdır. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda bir kez daha görüyoruz ki her umut ışığı, iyileşmenin de kapısını aralar.” dedi.

Başkan Sarıkurt ayrıca “Bu yılın teması çok anlamlı. ‘Umut varsa iyileşme de vardır. Umut, sadece hayata tutunmanın değil, aynı zamanda sevginin, dayanışmanın ve insan olmanın da en güçlü göstergesidir. Lösemili çocuklarımız ve aileleriyle el ele vererek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, bizlerin en büyük sorumluluğudur.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.