63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Tugay’dan gazetecilere destek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, gazetecilerin hakları için mücadeleye, ellerinden geldiğince onların yanında olmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Başkan Tugay’dan gazetecilere destek
Paylaş:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından yurt genelinde başlayan eylemlerde görev yaparken gözaltına alınan ve tutuklanan gazeteciler için İzmirli gazeteciler bir basın açıklaması yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan gazetecilere destek verdi.

Başkan Tugay, “Gazeteciler, hiçbir zaman düşmanca taraf olmayan, vicdan ve demokrasi bilincinin, halkın egemenliğinin gözlemcisi olan insanlar. Ne olursa olsun görevlerini yapmaya devam etmeliler. Biz de ne olursa olsun onların hakları için mücadele etmeye, elimizden geldiğince onların yanında olmaya devam etmeliyiz. Bunu yapmak zorundayız. Bu mücadeleler büyük bir güce karşı yapılıyor. Dolayısıyla bize büyük birliktelikler lazım. Dirençli olmak lazım” diye konuştu.

Basın açıklamasında, İzmir’deki eylemleri takip ederken kamerasına el konulup gözaltına altına alınan, dün sabah ise serbest bırakılan gazeteci Yağız Barut da yer aldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et SDT Uzay'dan kar payı dağıtım kararı

Akışın sonuna geldiniz.