63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Batman'da kadın sivil toplum kuruluşlarının sorunları masaya yatırıldı

Batman Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz ve Kozluk Kaymakamı/Batman Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Ekrem Güngör’ün başkanlığında, Sivil Toplum Buluşmaları Bilgilendirme ve İstişare toplantılarının 3’ncüsü, kadınlara yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Batman'da kadın sivil toplum kuruluşlarının sorunları masaya yatırıldı
Paylaş:

Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz’ün açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı, Kozluk Kaymakamı Güngör tarafından Batman Belediyesi tarafından ilimizde inşa edilen ve Türkiye de model proje olan yeni Sivil Toplum Merkezi binasına ilişkin yaptığı sunum ile devam etti.

Ardından İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Kemal Akkurt tarafından özellikle dezavantajlı grupta yer alan kadın sivil toplum kuruluşlarının iş ve işlemleri ile ilgili mevzuat hakkında bilgilendirme yapılırken, Aile ve Sosyal Hizmet il Müdürü Zeki Eryarsoy ile Ticaret İl Müdürü Burak Nerse ilde kadınlara yönelik yürütülen projeler hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Bilgilendirme ve sunumların ardından Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine tek tek söz vererek, sorun ve taleplerini dinledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.