63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ŞANLIURFASPOR

Beyazgül ve Mahmut Tanal, arasında "Şanlıurfaspor" gerginliği!

Şanlıurfaspor'a sahip çıkılmadığını öne süren Şanlıurfalı Milletvekili Mahmut Tanal, takımın geldiği son noktanın sorumlusu olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini gösterdi. Tanal'ın, kulübe gerekli destek verilmediği iddiasına cevap veren Belediye Başkanı Beyazgül, "İstanbuldaki zat, otur oturduğun yerde" dedi ve adeta ateş püskürdü.

Beyazgül ve Mahmut Tanal,  arasında "Şanlıurfaspor" gerginliği!
Advert
Paylaş:

Şanlıurfaspor'a sahip çıkılmadığını iddia eden Şanlıurfalı CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini hedef aldı.

Paylaşımında takımın geldiği son durum nedeniyle belediyeyi suçlayan Tanal, Şanlıurfaspor'a sahip çıkılmadığını öne sürdü. 

Tanal, yaptığı paylaşım ile şu ifadelere yer verdi:

"1- Malatya'da Büyükşehir Belediyesi, odalar, tüm kişi ve kurumlar seferber oldu, #Malatyaspor'u ligde tuttular. Şimdi Erdoğan'a, bakana teşekkür pankartı asıyorlar. 50 yıllık çınarımız #Şanlıurfaspor'umuza ise sahip çıkılmadı. Çünkü Urfa üvey evlat!

Şanlıurfaspor alt lige düşürüldüğünde, Urfa halkı sayesinde makam sahibi olanlar suspus oturdu. Ş.spor'un borç yükü altında ezilmesine göz yumdular. Erdoğan, bakanlık, Şanlıurfaspor'u neden ayrı tuttu? Spor kulübümüzün bu halde olmasının en büyük müsebbibi Büyükşehir'dir. Eğer AKP'li Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gerekli desteği verseydi, kurum ve kişileri harekete geçirseydi, #Şanlıurfaspor bugün çöküşte olmazdı. Urfa halkı bunu unutmayacak!"

 

 

 


BEYAZGÜL: URFASPOR İÇİN ELİN CEBİNE GİTMİYOR

 

Tanal'ın paylaşımına ise cevap Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den geldi. Vekil Tanal'a adeta ateş püsküren Beyazgül, "Otur oturduğun yerde" dedi.

Beyazgül paylaşımında, "İstanbuldaki zât, otur oturduğun yerde. Şanlıurfa’nın tüm siyasi partilerden vekilleri mevcut, muhalefeti ve iktidarı iyi bilirler. Şanlıurfaspor için elin cebine gitmiyor, ancak lafa gelince maşallah" ifadelerine yer verdi.

YANIT SERT OLDU: KILINI KIPIRDATMADIN!

Beyazgül'ün son paylaşımına ise sert dille yanıt veren Tanal'ın açıklaması şöyle oldu:

"Utanmaz arlanmaz! #Şanlıurfaspor’u siz uçuruma yuvarladınız! Çok uğraştık, araştırdık, çözüm aradık. Yetkililerin, kurumların, herkesin dediği: @Sanliurfaspor’un kurtulmasında kilit Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’dir.  Ama vaadine rağmen kılını kıpırdatmadın.

Şanlıurfaspor'a destek verseydiniz, gerekli adımları atsaydınız 50 yıllık çınarımız bu hale gelmezdi. Urfa'da yaptığınız bir hizmet yok. Gidicisiniz. Aksaklıklardan bahsetmemiz sanırım sizi panikletti. Korkunun ecele faydası yok. İnsan içine çıkacak yüzünüz olmayacak!

Ayrıca Anayasanın 80. maddesine göre bir milletvekili, sadece seçildiği bölgeyi değil, bütün milleti temsil eder. Memleketimin sorunlarıyla ilgilenmem seni neden bu kadar rahatsız ediyor? Belediyenin borcunu açıklar mısın? Özel bir şirkette CEO olsaydın, çoktan kovulurdun!"

'SİYASİ TERBİYE VE NEZAKETTTEN YOKSUN' 

Tanal'ın son yanıtını da cevapsız bırakmayan Beyazgül, yapılan hakaretlerin tüm Şanlıurfalılara olduğunu kaydetti ve Tanal'ı Urfaspor'a desteğe davet etti. 

İşte, Beyazgül'ün son yanıtı: 

"Siyasi terbiye ve nezaketten yoksun Mahmut Tanal, ben Şanlıurfa halkının seçtiği bir belediye başkanıyım. Dolayısıyla yaptığın hakaretler sadece şahsıma değil, tüm Şanlıurfa halkınadır. Şahsım ve hemşehrilerim adına yazdıklarını sana iade ediyorum. Ben halkıma hizmet ediyorum ve Allah nasip ettikçe hizmet etmeye de devam edeceğim. Gayretim ve çabam halkım içindir. Şanlıurfa’nın yükselişine hiç kimse mani olamayacaktır. Senin gibi siyasi edepten yoksun kimselerin peygamberler ve evliyalar şehri insanına hakaret etme hakkı yoktur. Ey ötelerdeki Şanlıurfa'yı ve halkını tanımayan insan, bu şehri sev. Sevginin nişanesi olarak #Şanlıurfaspor için elin cebine gitsin."

AJANS URFA

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞANLIURFASPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et ŞUSKİ ALTYAPIDA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Akışın sonuna geldiniz.