63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Beylikdüzü Kış Festivali ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Yaşam Vadisi’nde düzenlenen Beylikdüzü Kış Festivali, canlı müzik performansları, el emeği stantları ve çocuklara yönelik etkinliklerle ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

Beylikdüzü Kış Festivali ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor
Paylaş:

Beylikdüzü Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Beylikdüzü Kış Festivali, Yaşam Vadisi’nde yeni yıl coşkusunu yaşatmaya devam ediyor. 

El emeği hediyelik ürünlerden sıcak lezzetlere uzanan stantlarıyla ziyaretçilerin ilgisini çeken festival alanı, her yaştan katılımcıyı ağırlıyor.

Canlı müzik performanslarıyla renklenen etkinlikler, özellikle akşam saatlerinde festival alanındaki hareketliliği artırıyor.

Festival kapsamında 26, 28 ve 30 Aralık tarihlerinde Yasin Aktaş, 27 Aralık'ta ise DJ Fırat Canpolat ve Göktuğ Gülsoy sahne alacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.