63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bingöl, CİMER başvurularını cevaplamada birinci oldu

Bingöl, 8 Ağustos (Hibya) - Bingöl Valiliği, CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) üzerinden yapılan başvuruların işleme alınması ve cevaplanmasında birinci oldu.

Bingöl, CİMER başvurularını cevaplamada birinci oldu
Paylaş:

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 12 Aralık 2024 tarihinde Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen “Eğitim ve Bilgilendirme Semineri”, il genelindeki CİMER yetkililerine yönelik olarak gerçekleştirilmişti. Bu seminerin sonuçları kısa sürede meyvesini verdi.

Vatandaşlara zamanında, doğru ve kaliteli hizmet sunma hedefiyle yapılan çalışmalar sonucunda Bingöl’ün Türkiye genelinde 6 kategoriden 4’ünde birinci olduğu belirtildi. Bingöl’ün birincilik elde ettiği kategoriler ise şöyle sıralandı:

"Cevap onayda bekleyen en az başvuru, yasal süresi geçen başvuru sayısı, işleme alınmamış başvuru sayısı, başvuru cevaplama oranı."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.