63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
ŞOSB

Bölge Müdürü Aksu'dan Mevlid Kandili mesajı

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu, bugün Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V’in doğum günü olması nedeniyle bir mesaj yayımlayarak mutlu olduklarını söyledi.

Bölge Müdürü Aksu'dan Mevlid Kandili mesajı
Advert
Paylaş:

Aksu mesajında; “Bu gece, Rebiülevvel ayının onikinci gecesi ve Dünyaya İslam adına mübarek insan Muhammed Mustafa'nın geldiğini müjdeleyen gündür. Onunla birlikte İslamiyet doğmuş, onun ümmeti olarak Allah’ın varlığına inanmış kullar olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Efendimiz Hz. Muhammed’in doğum gününün olması nedeniyle bugün ayrı bir güzellik yaşanıyor. Onun izinde gitmeyi, bizlere yaratan Yüce Allah’a secde etmeyi kıyamet kopana kadar sürdürmeye inananlardan olmayı temenni ediyorum. Bugün yapacağımız dualarda, Hz. Muhammed başta olmak üzere, tüm peygamber için ayrıca dua edilmeli, şefaat istenilmelidir. Bu duygu düşüncelerle tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutluyorum.” İfadelerini kullandı. 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ŞOSB Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et KARAKÖPRÜ’DE HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Akışın sonuna geldiniz.