63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Şanlıurfa

Bu işte Menfaat mi var?

Şanlıurfa’nın Karakoyun Deresinin tam üzerinde bulunan bazı iş yerlerinin sokağı tamamen kapatması, çevredeki vatandaşların tepkisine neden olurken Belediye görevlilerinin ise duruma el atmaması akıllara soru işareti getirdi.

Bu işte Menfaat mi var?
Paylaş:

Kaldırımların, sokakların, caddelerin en çok işgal edildiği, belki de tek il olduğu Şanlıurfa’da kimse bu duruma ne dur diye biliyor nede el atabiliyor. Kentin Haliliye ve Eyyübiye Belediyesinin sınırını belirten Karakoyun deresinin üstünde bulunan iş yerleri sokağı masa sandalyeler ile kapattı. İnsanların yürüyemez hale geldiği bölgede, Belediye ekiplerinin şimdiye kadar duruma müsaade etmesi, engel olamaması akıllara “ne beklentiniz var” sorusunu getirdi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Şanlıurfa Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.