63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Buca’da Meslek Fabrikası için nöbet devam ediyor

İzmir’de, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Örgütü, belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte Meslek Fabrikası binasında sürdürülen nöbet eylemine katıldı.

Buca’da Meslek Fabrikası için nöbet devam ediyor
Advert
Paylaş:

Mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından devralınmak istendiği belirtilen Meslek Fabrikası binasıyla ilgili tartışmalar sürerken, alanda başlatılan nöbetin 5. gününde destek ziyaretleri devam etti.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, CHP Buca İlçe Başkanı Suat Bulut ve ilçe örgütüyle birlikte sabaha kadar süren nöbete katıldı. Alanda yapılan açıklamalarda Meslek Fabrikası’nın İzmir için önemli bir hafıza ve eğitim merkezi olduğu vurgulandı.

Açıklamalarda görüşlerine yer verilen Başkan Görkem Duman, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmirlilere miras bıraktığı bu tarihi yapının bir anda Vakıflar’a devredilmesi kabul edilemez. Yüz binlerce vatandaşımız bu kurumda meslek sahibi oldu” ifadelerini kullandı.

Duman ayrıca, “Bu yapı sadece bir bina değil; İzmir’in emeğini, üretimini ve geleceğini temsil ediyor. Halkın olanı halktan koparmaya kimsenin gücü yetmeyecek. İzmir’in geleceğini ve Atatürk’ün emanetini kimseye teslim etmeyeceğiz” dedi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.