63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bursa’daki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor

Bursa Valiliği, ildeki yangınlara 11 hava aracı, 971 kara aracı, 2 bin 684 personel ile havadan ve karadan müdahale edildiğini açıkladı.

Bursa’daki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor
Paylaş:

Valilikten yapılan açıklamada Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’in; Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Bursa Milletvekili Mustafa Varank, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı ile birlikte Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Yangın Harekat Merkezi’nde çalışmalara devam ettiği bildirildi.

26 Temmuz’da Kestel'e bağlı Ağlaşan Mahallesi ile Orhaneli ve Harmancık ilçeleri arasında kalan ormanlık alanda çıkan orman yangınına yönelik havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği belirtilen açıklamada “İlimizdeki yangınlara; 11 hava aracı, 971 kara aracı, 2 bin 684 personel ile havadan ve karadan müdahale ediliyor.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.