63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Büyükkılıç, selde hayatını kaybeden Saraç'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, selde vefat eden Muhittin Saraç’ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Büyükkılıç, selde hayatını kaybeden Saraç'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu
Paylaş:

Aşırı yağışlar sonucu Bünyan ilçesi Güllüce Mahallesi’nde meydana gelen sel felaketinde kaybolan, daha sonra ise cansız bedenine ulaşılan Muhittin Saraç’ın ailesine ve mahalle sakinlerine baş sağlığı dileyen Büyükkılıç, beraberindeki TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ile birlikte, vefat eden Saraç’ın ailesine ve mahalleliye taziye ziyareti gerçekleştirdi.

İkinci günde de sel felaketinin yaşandığı mahalleli ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç ve beraberindeki TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Kayseri Valisi Çiçek, AK Parti Milletvekili Cıngı, Bünyan Kaymakamı Gülen, AK Parti İl Başkanı Üzüm ve Bünyan Belediye Başkanı Metin ile yetkililer, Güllüce Mahallesi sakinleri ile buluşarak, vatandaşların talep ve temennilerini dinledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.