63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SİYASET

Büyükşehir Belediye meclis toplantısında Cumhur İttifakında büyük çatlak

Büyükşehir Belediye meclis toplantısında Encümen seçimlerinde MHP meclis üyesi Mahmut Gündoğdu, ak parti Şanlıurfa İl Başkanlığı ittifakın bozulmasını istediğini iddia etti.

Büyükşehir Belediye meclis toplantısında  Cumhur İttifakında büyük çatlak
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa büyükşehir belediye meclis toplantısında encümen seçimleri için grup başkan vekilleri adaylarını açıkladı. Önerilen isimleri meclis üyelerinin oluruna sunan başkan vekili Ahmet kaytan, oylamaya geçtiği sırada MHP meclis üyesi Mahmut Gündoğdu söz aldı.

Gündoğdu, parti olarak adaylarını açıklayacağını ama izin verilmediğini iddia ederek Ak Parti il başkanı ittifakın bozulmasını istiyor diyerek tepki gösterdi. Başkan vekili ve Gündoğdu arasında süren gerginlik divanin araya girmesiyle son buldu.

 

“AK PARTİ İL BAŞKANI CUMHUR İTTİFAKININ BOZULMASINI İSTİYOR”

“Ne yazık ki Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Urfa’da Cumhur İttifakının bozulması için canı gönülde çalışıyor. Bende kendisini davet ediyorum Cumhurbaşkanımız ayda bir İl Başkanları toplantısı yapıyor çıksın orda bir söz alsın desin ki biz Cumhur İttifakını kabul etmiyoruz MHP’yi kabul etmiyoruz bizimde içimiz rahatlasın. “

 

 

AHMET KAYTAN İLE MAHMUT GÜNDOĞDU ARASINDA TARIŞMA YAŞANDI: “8 YILDIR BAŞIMIZA BELA OLDUN”

Mahmut Gündoğdu:   

 Bizim adayımız Hadi Çiçek. Sayın başkan biz konuşurken sen seçimi neden başlatıyorsun öyle bir şey mi olur? Kaos yaratıyorsunuz.

Ahmet Kaytan:

Mahmut Bey ben başka aday var mı diye sordum. Benim işimi nasıl yaptığıma herkes şahit. Ben aday var mı diye soruyorum sizden ses çıkmıyor.

Mahmut Gündoğdu:

8 yıldır başımıza bela oldun ya.

Ahmet Kaytan :

Şu anda Mahmut beyin bu ifadelerinin gerek burada, gerek kamuoyunda yanlış  anlaşılmalara mahal verilmemesi için başka aday var mı yeniden soruyorum.  # başkanı, belediye, Şanlıurfa, ak parti, için, son, urfa, Şanlıurfa büyükşehir belediye meclis toplantısı, Ahmet Kaytan, Son dakika, urfa haberleri, Mahmut Gündoğdu, Abdurrahman Kırıkçı, Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir meclisi

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.