63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU İLK KONSERİNİ VERDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ilk kez sahne alarak müzik severlerin karşısına çıktı. Bir birinden güzel Anadolu ve Türk Halk Müziğinin nadide parçalarını seslendiren 50 kişilik koro müzik severden tam not aldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU İLK KONSERİNİ VERDİ
Advert
Paylaş:

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği korosu, ilk gösterimini Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda düzenledi.

 

Geçmişten bu güne müziğin her alanda etki gösterdiği Müzik şehri Şanlıurfa’da, Şanlıurfa Müziğinin hak ettiği yere gelmesi ve tanıtılması için birçok çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi kurduğu Konservatuar Şube Müdürlüğü ile Müzik alanında birçok çalışma sürdürüyor.

 

UNESCO Müzik Şehri olma yolunda emin adımlarla ilerken Şanlıurfa’da 50 kişilik Türk Halk Korosu kuran Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’da müzik kültürünü gelişmek için somut adımlar atıyor

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.