63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR BÜYÜK SEVDA İSTER, CUMHURİYET’İN YÜZÜNCÜ YILINDA 100 PROJE

‘’Büyükşehir Büyük Sevda İster’’ sloganıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında kente kazandırdığı 100 projenin toplu açılışını gerçekleştirdi. Cumhuriyetin ‘’Yüzüncü yılında 100 Proje’ toplu açılış töreni festival havasında geçti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’nın Ulusal ve Uluslararası platformlarda hak ettiği yerde olması için çaba harcadıklarını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR BÜYÜK SEVDA İSTER, CUMHURİYET’İN YÜZÜNCÜ YILINDA 100 PROJE
Advert
Paylaş:

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış töreni festival havasında geçti. ‘’Büyükşehir, Büyük Sevda İster’’ sloganıyla kentte yapılan projeler düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete açıldı. Ulaşımdan yeni yol ağlarına, parklardan Gençlik ve Kadın Merkezlerine kadar birçok projenin hayata geçirildiği toplu açılış törenine binlerce vatandaş katıldı.

 

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında 100 projenin toplu açılışını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eşi Betül Beyazgül, TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Mehmet Ali Cevheri, Hikmet Başak, Abdurrahim Dusak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt, ilçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış töreni Grup Dergah’ın seslendirdiği ilahi konseri ile başladı. Alanı dolduran binlerce kişi ilahilere eşlik etti. Programda sahne alan Engelliler Koordinasyon Merkezi Engelsiz Mehteran Takımı tarafından sunulan gösteri izleyenleri mest etti.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TARİHİ GÜZELLİKLERİ KORUYARAK MODERN ŞANLIURFA’YI İNŞA EDECEĞİZ’’

 

Şanlıurfa’nın tarihi dokusunu koruyarak yeni Şanlıurfa’yı inşa ettiklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen bu muhteşem törenle, açılışını yaptığımız hizmet ve eserlerin şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. ‘’Büyükşehir Büyük Sevda ister" diyerek; bilgiyle, deneyimle, hayallerimizle; ete kemiğe bürünmüş yatırımlardır. Şehrimizin hizmetine sunduğumuz bu projeler; Ulaşımdan-altyapıya, çevreden-kültür sanata, kentsel dönüşümden-park bahçeye, modern caddelerden - sosyal hizmetlere, kırsal hizmetlerden-tarım ve hayvancılığa, imar faaliyetlerinden-fen işlerine kadar birçok alanı kapsıyor.

Şanlıurfa'nın tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini daha da öne çıkaran bu projeler, gelecek nesillere daha iyi bir şehir bırakma hedefimizin bir parçasıdır. Şanlıurfa tarihi ve doğal güzelliklerin şekillendirdiği, hemen her karışından tarihi eserlerin fışkırdığı bir şehirdir.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.