63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ NİSAN AYI OTURUMLARI BAŞLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları başladı. Yapılan birinci oturumda Büyükşehir Belediyesi Encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarına üyeler seçildi.

 BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ NİSAN AYI OTURUMLARI BAŞLADI
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Birleşimleri Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin başkanlığında yapıldı. Oturum öncesi Halk Oylaması ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Meclisimiz adına tüm Şanlıurfa halkına tekrardan teşekkür ediyorum. Şanlıurfalılar Türkiye ortalamasının 19 puan üzerinde bir destekle geleceğine sahip çıkmışlardır. Yine Türkiye'de referanduma en büyük desteği Harran ilçemiz vermiştir. Bununla birlikte tüm ilçelerimizde aynı tabloyu görmek aslında vatandaşlarımızın geleceğini teminat altına alma arzusunu ortaya koymuştur. Bu süre boyunca da halk oylaması için bizlerle birlikte emek veren tüm arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Çiftçi'nin konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Nisan ayının ilk birleşiminde yapılan seçimle Büyükşehir Belediyesi Encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarına üyeler seçildi. Yapılan oylama sonucu encümen üyeleri; Ahmet Kaytan, Aydın Yener, Ali Zülfikar İzol, Ahmet Boğa ve Mehmet Yüzücü olarak belirlendi.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et BİLİM FUARI İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇTI

Akışın sonuna geldiniz.