63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR, VİRANŞEHİRLİLERİ İFTARDA AYNI ADRESTE BULUŞTURDU

Büyükşehir Belediyesi Viranşehirlileri iftarda aynı çatı altında buluşturdu. Programa katılan Başkan Çiftçi, Ramazan ayında paylaşmanın önemine dikkat çekti.

 BÜYÜKŞEHİR, VİRANŞEHİRLİLERİ İFTARDA AYNI ADRESTE BULUŞTURDU
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in ardından bu kez Viranşehir'de iftar programı düzenledi. İlçedeki Şehit Enes Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlahi dinletileri ile başlayan programa katılarak Viranşehirlilerle birlikte iftar açan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, burada yaptığı konuşmasında paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Çiftçi, sosyal yardımlaşma çerçevesinde tüm birimlerinin yoğun mesai içerisinde olduğunu belirterek, olası durumlarda Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçilmesini istedi.

İftar programının ardından esnafı gezen Başkan Çiftçi ardından kent merkezine döndü.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR KULÜBÜ

Akışın sonuna geldiniz.