63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Büyükşehir'den ″1 Ekmek 1 Çorba″ projesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesi bu yıl da başladı.

Büyükşehir'den ″1 Ekmek 1 Çorba″ projesi
Paylaş:

2019 yılından bu yana devam eden proje, Mersin genelinde ilgi görüyor. Kent merkeziyle birlikte Erdemli, Tarsus, Çamlıyayla ve Silifke’de haftanın 6 günü toplam 60 noktada; sanayi siteleri, okul, hastane önleri, kavşaklar ve insanların yoğun olarak kullandığı bölgelerde hizmet veren projeyle, bugüne kadar 2,5 milyonun üzerinde vatandaşa ulaşıldı. Vatandaşlar, çorba noktalarının güncel konumlarını, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesi ve Teksin uygulaması üzerinden öğrenebiliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığında görev yapan Selime Canlı, ‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesi hakkında bilgi vererek, “Büyükşehir Belediyesi olarak 2019 yılından bu yana, işine yetişmeye çalışan vatandaşlarımızın ve okula giden öğrencilerimizin içini, ‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesiyle ısıtıyoruz. Haftada 6 gün boyunca kent merkezinde, Erdemli, Tarsus, Çamlıyayla ve Silifke’de toplam 60 noktada hizmet veriyoruz.” dedi. 

Büyükşehir Belediyesi’nin ikramı olan çorbanın çok güzel olduğunu ve severek içtiklerini anlatan Gülseren Elveren, “Böyle bir hizmet verdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Bu benim için büyük bir keyif. 24 sene aşçılık yaptım ve çorbayı evimde de pişiriyorum. Ama bu tat yok. Onun için gelip alıyorum.” ifadelerini kullandı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.