63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Büyükşehir'den Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından , 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Sümerpark’ta çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

Büyükşehir'den Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliği
Paylaş:

Diyarbakır'da , 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü bünyesindeki kreş ve oyun odalarında hizmet alan çocuklar, Sümerpark Ortak Yaşam Alanı’nda bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında çocuklar müzik eşliğinde eğlenirken haklarını öğrenme fırsatı buldu. Avukat Eylül Özgül Tekin, çocuklara yaşlarına uygun şekilde temel çocuk hakları hakkında bilgilendirme yaptı. Bilgilendirme sırasında çocuklar, hak, eşitlik, sevgi ve güven gibi kavramları oyun ve sohbetlerle öğrendi.

Ayrıca çocuklar, ellerini boyayarak bez üzerine el izi çalışması yaptı ve çocuk hakları ile ilgili sloganların yazılı olduğu dövizler hazırlayarak sergiledi. Etkinlik sonunda çocuklara balonlar hediye edilirken, ikramlar da sunuldu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.