63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARI MESLEK SAHİBİ YAPACAK KURS

KURS Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezi ve ilçelerde kurulan 13 kadın destek merkezinde verilen kuaför ve saç tasarım kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARI MESLEK SAHİBİ YAPACAK KURS
Paylaş:

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün önemle üzerinde durduğu Sosyal Belediyecilik ilkesi ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kadınların meslek sahibi olmasına olanak sağlıyor. Öğrendikleri beceri sayesinde kadınlar, iş sahalarında kendi iş yerlerini açarak aile ekonomilerine katkı sağlayabilecekler.

 

Kurulan tam donanımlı kadın destek merkezlerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden kadınlar, merkezlerde spor, sağlıklı yaşam, kuaför ve çocukları için kreş imkanı buluyorlar. Sosyalleşme ve eski mahalle kültürünü tek çatı altında kadınlara sağlayan Büyükşehir Belediyesi, mevcut kadın destek merkezlerinin sayısını artırmayı hedefliyor.

Kadınların meslek edinmesine yönelik çalışmalarını sürdürerek büyük bir hassasiyetle üzerinde duran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kadınları Büyükşehir Belediyesinin destek merkezlerine davet etti.

Kadın destek merkezlerinde moda tasarım, spor ve sağlıklı yaşam kursu eğitimi gören kadınlar da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.