63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR'DEN SAKLI CENNET HALFETİ'DE MARİNA TEMİZLİĞİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu'nun "Saklı Cenneti Halfeti' de marina ve su üstünde düzenli gerçekleştirdiği temizliğini sürdürüyor.

BÜYÜKŞEHİR'DEN SAKLI CENNET HALFETİ'DE MARİNA TEMİZLİĞİ
Paylaş:

 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı İç Sular Şube Müdürlüğü ekipleri Halfeti'de suda tekneler yardımıyla marina da ise personeller tarafından düzenli olarak temizlik yapıyor.

 

BÜYÜKŞEHİR HALFETİ'DE HİZMETLERİ İLE GÖZ DOLDURUYOR

Güneydoğu'da bozkırın ortasında bulunan ve Birecik Baraj Gölü sayesinde sahil kentini andıran Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde, Büyükşehir'in hizmetleri göz dolduruyor.

 

İlçeye marina, yüzen köprüler, otopark, gezici tur tekneleri, sosyal tesisler v.b hizmetler kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan ilçenin temizliğine de ayrı bir önem veriyor.

 

Özellikle hafta sonu tüm Türkiye olmak üzere çevre illerden gelen binlerce yerli ve yabancı turistin ilgi gösterdiği ilçede gölet etrafında piknik yapanların gelişi güzel su yüzeyine bıraktığı katı atıkların görüntü kirliliğine meydan vermemesi için çaba sarf eden ekipler, sürekli teknelerle tur atarak adeta mıntıka temizliği yapıyor.

 

Temizlik sonrası marinaya yaklaşan teknedeki çöplerin içersinde terlik, kola şişesi, poşetlerin olduğu ise gözlerden kaçmıyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.