63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Çankırı Belediyesi'nden toplu taşıma araçlarına bayram düzenlemesi

Çankırı Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın ilk iki günü halk otobüslerinin ücretsiz hizmet vermesi için düzenleme yaptı.

Çankırı Belediyesi'nden toplu taşıma araçlarına bayram düzenlemesi
Paylaş:

Yapılan düzenlemeye göre; Ramazan Bayramı’nın ilk iki günü halk otobüsleri Çankırı’da ücretsiz hizmet verecek. Vatandaşlar, 30 ve 31 Mart tarihlerinde bayram ziyaretlerini kolayca yapabilecek. 

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, bir yandan bayram tedbirlerini alırken diğer yandan da bayram süresince ulaşımda sorun yaşanmaması için gerekli çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.