63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Çekya Cumhurbaşkanı Pavel’den İnsan Hakları Günü mesajı

Prag, 10 Aralık (Hibya) - Çekya Cumhurbaşkanı Petr Pavel, 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, dünyanın birçok bölgesinde insanların onurlu ve özgür bir yaşam hakkı için büyük bedeller ödediğini söyledi.

Çekya Cumhurbaşkanı Pavel’den İnsan Hakları Günü mesajı
Paylaş:

Pavel, bu mücadelenin kimi zaman insanların konforlarını, sağlıklarını ve hatta hayatlarını riske attığını ifade etti.

Çekya tarihinin özgürlüklerin ne kadar hızlı kaybedilebileceğini ve yeniden kazanmanın ne kadar güç olabileceğini gösterdiğini hatırlatan Pavel, mevcut hakların değerinin bilinmesi ve korunması gerektiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Pavel, insan haklarının kendiliğinden var olan bir durum olmadığını, sürekli savunulması gereken bir kazanım olduğunu belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.