63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

ÇELİK KÖPRÜLERDE SONA DOĞRU

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yapımına devam edilen çelik köprülerde incelemelerde bulundu. Başkan Çiftçi, çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

 ÇELİK KÖPRÜLERDE SONA DOĞRU
Advert
Paylaş:

Karaköprü ile Haliliye'yi birbirine bağlayacak çelik köprülerin yapımı hızla sürüyor. 25 ve 36 metre genişliğinde yapımı devam eden çelik köprülerde incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, köprülerin yapımı ile ulaşımın da rahatlayacağını söyledi. Yüklenici firma yetkililerinden fiziki gerçekleşme hakkında bilgiler alan Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tüm ekipleri ile birlikte çalışma alanlarında uyumlu bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa adına önemli projeler arasında yer alan Çelik köprülerimiz, Karşıyaka mahallemizi, Dağ eteği bölgesine, Karaköprü ilçesiyle Haliliye ilçesi arasındaki bağlantıları sağlayacaktır. Birinci Çelik köprümüz bitmek üzere ve sadece asfaltlama çalışması kaldı. İkinci çelik köprüde ise çelik materyallerin döşenmesi başlanacak daha sonra ise karşı taraf ile bağlantısı sağlanmış olacak. Dağ eteği bölgesi şehir merkezine yakın olmasına rağmen gelişemedi, şehirleşemedi çünkü karşıdan karşıya bağlantı sağlayacak bir proje üretilemedi. Yapılan bu çelik köprüler ile gerek GAP Vadisi güzelliğinin ortaya çıkmasıyla birlikte yepyeni bir Şanlıurfa karşı tarafta inşa edilecek. Bunu gerçekleştirecek kadro Büyükşehir Belediyesi'nin kadrosudur" dedi.

"ŞANLIURFA'YA VİZYONEL PROJELER KAZANDIRILIYOR"

Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonel yaklaşımı ile Şanlıurfa'ya yeni projeler kazandırdıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Arkadaşlarımız bu projelerin şehrimize getireceği vizyonu bildikleri için son sürat şekilde çalışmaları yürütüyorlar. Çelik Köprülerin yapımında sona doğru gelinmesiyle birlikte çelik köprülerin çevre yollarına bağlanması için Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yeni yollar yapılıyor. Şanlıurfa gelişecek, gelişiyor, gelişmeyi hakkediyor. Şanlıurfa GAP'ın başkenti. Yeni Şanlıurfa hem Dağ Eteği bölgesinde, hem de Maşuk bölgesinde kurulacak. Önemli olan kurulacak yeni Şanlıurfa'nın yol ağları ile birbirine bağlamak bunu gerçekleştirdiğimiz an Şanlıurfa'nın merkeze sıkışmış olan anlayışını yeni Şanlıurfa ile yıkmak istiyoruz. Planlamalar tamamıyla yapılmış durumda. Yapılan tüm çalışmalar, iş programı çerçevesinde işleniyor. Ben tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum' diye konuştu.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et YİVSİZ TÜFEK KULLANIMI YASAKLANDI

Akışın sonuna geldiniz.